Оказа се, че една от най-любимите млади актриси от малкия

...
Оказа се, че една от най-любимите млади актриси от малкия
Коментари Харесай

Неда Спасова: Изживях любов като на Кая в Откраднат живот - slava.bg

Оказа се, че една от най-любимите млади актриси от дребния екран – Неда Спасова, която всяка вечер поставя сестринската престилка на Кая в здравната сага „ Откраднат живот “, е претърпяла страсти близки до тези на героинята си.

В момента сюжетът заплита Кая в любовен триъгълник сред доктор Карагьозов (Владо Карамазов), с който са двойка от дълго време, и новопоявилата се героиня на Яна Титова, която реши да смени режисьорския си стол в продукцията със снимачната площадка.

"Това е една нова Кая, която виждам ", изясни Спасова от удобството на дома си, до момента в който гостуваше виртуално в предаването „ На кафе “. Актрисата, която към този момент 4 сезона се преобразява в здравната сестра, описа по какъв начин самата тя не повярвала на сюжета, по който за пръв път героинята й излиза от стериотипа си да реагира импулсивно и първично.

„ Сега доста умно постъпва и на мен като актриса ми беше доста забавно, тъй като би трябвало да оправдая въпреки всичко някакъв психически поток в този човек посредством играта си “, прибавя Неда и признава, че преди време и тя би постъпила като героинята си, само че не и в този момент. Вече е „ малко по-голям лакомец “. „ Но това ми се е случвало в една връзка преди много време, когато бях доста по-малка и по-незряла. По някакъв метод любовта към индивида, с който съм била е надделявала над всичко останало “, призна моменти от персоналния си живот тя.

В момента младата актриса за пръв път усеща същинските измерения на обществената изолираност. До скоро тя прекарваше дните си работейки на снимачната площадка на сериала, само че фотосите свършиха и към този момент си е по през целия ден у дома. Прекарва времето си със спорт, книги, готвене и доста сериали, само че е надалеч от родителите си, които живеят във Враца. Единствено брат й и фамилията му са в София и тя е съумяла да ги види за малко и от надалеч, с цел да занесе подарък на дребната си племенница – рибки актриси. Те са били част от фотосите на „ Откраднат живот “ и ще ги забележим скоро в сериите, а към този момент са в дома на дребната принцеса на Неда.

Междувременно Неда запълва времето си и като се забавлява с разнообразни онлайн провокации, като и сама мисли да насочи едно в обществените мрежи. Единствено загатна, че ще е кулинарно, само че й следва да се приготви преди да го показа.

Източник: Монитор
Снимка: Нова телевизия
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР