Оживен спор на депутатските банки между Кирил Петков от една

...
Оживен спор на депутатските банки между Кирил Петков от една
Коментари Харесай

Пеевски и Кирил Петков се скараха за Денков в пленарната зала

Оживен спор на депутатските банки сред Кирил Петков от една страна и Йордан Цонев и Делян Пеевски от друга. Водещите лица от Политическа партия и Движение за права и свободи стоят един до различен на първия ред на пленарната зала и влязоха в изострен спор с ръкомахане, видя кореспондент на Tribune.bg.

Двете страни очевидно си разменяха остри реплики и се стигна до там водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова да изиска отмора за усмиряване пристрастеностите и „ да излязат на открито да си разпределят порциите “.

„ Целият български народ видя какво се случва тук на първия ред. Това е естественият излаз от обстановката, в която ни вкара сглобката, това напрежение явно ще ескалира “, разгласи тя, визирайки абсурда сред тримата.

„ Събрахте се да разпределяте порции във властта. Размениха се такива думи, добре, че не ви чу българският народ - такива взаимни обвинявания сред Пеевски и Петков, че това не може да продължава като ръководство на страната “, нападна тя Движение за права и свободи и Политическа партия.

„ Излезте на открито и се разберете като мъже. Не викай на мен, господин Пеевски, двамата си викайте “, сподели още социалистката.

Пеевски разяснява пред публицистите, че Денков си отива след три месеца и тематиката е завършена. „ Виждаме, че батковците му от Политическа партия го пазят - Кирил Петков и Асен Василев. Да заемат почтено премиерското място. Защо са пратили това момченце да си играе в този кабинет, което немирно и с играчките не знае какво да прави, той не знае по какъв начин да ръководи “, акцентира депутатът от Движение за права и свободи. Той разяснява, че в страната към момента няма електричество. „ Пълен неуспех “, безапелационен е Пеевски. Председателят на ПГ на Движение за права и свободи посочи, че свалянето на Денков зависи от ГЕРБ.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР