Ожесточената гонитба между ЦСКА 1948 и Хебър (Пазарджик) на Югозапад

...
Ожесточената гонитба между ЦСКА 1948 и Хебър (Пазарджик) на Югозапад
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Хебър продължават гонитбата, Първа атомна спря Кариана - това е Часът на Трета лига

Ожесточената гонитба сред ЦСКА 1948 и Хебър (Пазарджик) на Югозапад продължава. Футболистите на Валентин Илиев завоюваха с 3:1 гостуването си на негостоприемния стадион в Сливница, до момента в който момчетата на Танчо Калпаков разгромиха с 5:2 Вихрен (Сандански) и тотално го изхвърлиха от борбата за второто място. " Червени " и " зелени " ще се борят до дъно за първото място, като всички с голям интерес чакат 28 април, когато двете селекции ще се изправят една против друга в столичния квартал Драгалевци.

И до момента в който борбата за върха в Югозападната Трета лига е повече от завладяваща, то в останалите три групи срещите на първенците са по-скоро протоколни. Лидерът на Югоизток Арда (Кърджали) записа следващ триумф, откакто се наложи с 2:0 като хазаин на Атлетик (Куклен). Водачът на Северозапад - Кариана (Ерден), стигна единствено до 0:0 като посетител на Първа атомна (Козлодуй), а на Североизток - Добруджа, почива този уикенд.

Кои са приятните изненади отвън водещите тимове в четирите аматьорски групи? Как Кайзера подвигна на крайници Миньор (Перник), а Николай Димитров-Джаич постави завършек на " черната " серия на Пирин (Гоце Делчев)? Колко още ще успее да се изкачи в класирането " възроденият " Спартак (Варна)? Тези и още доста тематики бяха дискутирани в студиото на Sportal TV по време на предаването " Часът на Трета лига " .

Намерете ни във Фейсбук - https://www.facebook.com/ChasutNaTretaLiga/
 Хебър Пазарджик - Вихрен Сандански @@@ЦСКА 1948 продължава да удържа натиска на Хебър (Пазарджик), който съумя единствено за няколко кръга тази пролет да редуцира преднината на " алените " до три точки. Играчите на Валентин Илиев завоюваха с 3:1 гостуването си на Сливнишки воин, до момента в който момчетата на Танчо Калпаков разгромиха с 5:2 третия Вихрен (Сандански).

Миньор (Перник) пък изненадва с положителното си показване в последно време, откакто записа трета победа в последните четири срещи. Във напредък е и съставът на Балкан (Ботевград), който победи Беласица (Петрич) с гол на играещия старши треньор Иван Редовски. Още в първия си мач отпред на Пирин (Гоце Делчев) пък легендата на Литекс Николай Димитров взе цялостния комплект точки. По този метод Джаич постави завършек на " черната " серия на неврокопчани.


Югозападна Трета лига, XXV кръг


Пирин (Разлог) - Ботев (Ихтиман) 1:2
Чавдар (Етрополе) - Германея (Сапарева баня) 2:2
Миньор (Перник) - Елин Пелин 4:0
Хебър (Пазарджик) - Вихрен (Сандански) 5:2
Балкан (Ботевград) - Беласица (Петрич) 1:0
Банско - Свобода (Пещера) 2:0
Сливнишки воин (Сливница) - ЦСКА 1948 (София) 1:3
Марек (Дупница) - Рилски състезател 2011 (Самоков) 1:0
Септември (Симитли) - Пирин (Гоце Делчев) 0:2

Временното класиране в групата вижте тук!

Югоизточна Трета лига, XXIV кръг

Лидерът Арда (Кърджали) записа нова победа, откакто завоюва с 2:0 символичното си домакинство на Атлетик (Куклен). Пред близо 1000 почитатели на стадиона в Момчилград футболистите на Елин Топузаков прибавиха нови три точки към актива си, а след головете на Димитър Алексиев и Реджеб Халил минаха границата от 100 попадения в групата.

Всички резултати от кръга:

Верея II (Стара Загора) - Свиленград 5:0
Асеновец (Асеновград) - Тунджа (Ягода) 3:0
Борислав (Първомай) - Левски (Карлово) 1:1
Ямбол - Миньор (Раднево) 2:1
Раковски - Загорец (Нова Загора) 0:0
Карнобат - Сокол (Марково) 3:0
Арда (Кърджали) - Атлетик (Куклен) 2:0
Димитровград - Гигант (Съединение) 3:0
Евроколеж (Пловдив) - Розова котловина (Казанлък) 2:0

Временното класиране в групата вижте тук!

Североизточна Трета лига, XXIV кръг

На Североизток водачът Добруджа почива, откакто по стратегия трябваше да играе с отказалия се от присъединяване в шампионата отбор на Доростол (Силистра). Въпреки паузата и успеха на втория в подреждането - Суворово, преднината на " жълто-зелените " се резервира все по този начин впечатляваща. В момента играчите на Диян Божилов имат цели 11 точки задатък пред директния си преследвач. " Възроденият " Спартак (Варна) се завърна на победния път, откакто завоюва с минималното 1:0 гостуването си на Локомотив (Русе).

Всички резултати от кръга:

Хитрино - Кубрат 1:1
Калиакра (Каварна) - Ботев (Нови пазар) 2:0
Локомотив (Русе) - Спартак (Варна) 0:1
Суворово - Бенковски (Бяла) 7:0
Септември (Тервел) - Светкавица (Търговище) 2:0
Добруджа (Добрич) - почива

Временното класиране в групата вижте тук!

Северозападна Трета лига, XX кръг

Макар да позволи неверна стъпка, лидерът в класирането Кариана (Ерден) резервира задатъка си от девет точки на върха на Северозапад. Футболистите на Атанас Джамбазки стигнаха единствено до 0:0 като посетител на Първа атомна (Козлодуй), само че преднината им остана непокътната, откакто вторият - Бдин (Видин), не съумя да надвие вкъщи Янтра Габрово (Габрово). В различен забавен дуел от кръга Севлиево се наложи с 3:1 над Вихър (Славяново) и резервира третата си позиция в подреждането.

Всички резултати от кръга:

Бдин (Видин) - Янтра Габрово (Габрово) 0:0
Севлиево - Вихър (Славяново) 3:1
Първа атомна (Козлодуй) - Кариана (Ерден) 0:0
Трявна - Ботев (Луковит) 1:0
Павликени - Мизия (Кнежа) 1:0
Спартак (Плевен) - Партизан (Червен бряг) 1:1
Янтра 1919 (Габрово) - Янтра (Полски Тръмбеш) 0:2
Левски (Левски) - Академик (Свищов) 2:0

Временното класиране в групата вижте тук!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР