Ожених се и се разведох млад. Трябваше да платя висока

...
Ожених се и се разведох млад. Трябваше да платя висока
Коментари Харесай

Били Зейн: Ожених се и се разведох млад

Ожених се и се разведох млад. Трябваше да платя висока цена, с цел да подкрепям брака си, по тази причина одобрявах какви ли не функции. Това призна холивудската звезда Били Зейн пред „ Mirror “ и посочи, че 6-годишният му брак с Кели Брук му е коствал прекалено много.

Според артиста, дребните и безсмислени функции, които поемал, надали са помогнали за развиването на кариерата му, само че по този метод той е успявал да отговори на прищевките на тогавашната си брачна половинка. Но все чувствал, че чашата му постоянно е на половина цялостна.

Зейн разяснява още, че макар компликациите, той постоянно е бил оптимист, което му пособие да се оправя по-лесно в живота.

„ Децата ми са най-важното в живота ми. Имам Ава, която е на осем, и Гия, която е на четири. Надявам се да им дам прочувствена просветеност “, споделя още Зейн.

Били Зейн и Кели Брук се разведоха през лятото на 2008 година, след 4-годишен брак. Няколко години по-късно манекенката издаде автобиографична книга, в която описа за връзката си с него. В нея тя написа: „ Били Зейн искаше да наподобявам като момиче на Бонд от 60-те или стопанка от 50-те години. Той ме виждаше по този метод. Почувствах, че би трябвало да открия себе си, какъв е моят жанр. Той сбъдваше фантазиите си върху мен. С него в никакъв случай не сме имали същински живот. Винаги бяхме като в приказка “.

Звездата от „ Титаник “ стана татко за първи път през 2011 година, когато моделът Кандис Нийл му роди дъщеричка. През 2015 година тя го подари с още една.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР