ОИК-Пловдив заличи регистрацията на политическа партия СЪЮЗ ЗА ПЛОВДИВ“ в

...
ОИК-Пловдив заличи регистрацията на политическа партия СЪЮЗ ЗА ПЛОВДИВ“ в
Коментари Харесай

ОИК-Пловдив заличи партията на Дани Каназирева

ОИК-Пловдив заличи регистрацията на политическа партия „ СЪЮЗ ЗА ПЛОВДИВ “ в изборите за общински съветници и за кметове на 29 октомври 2023 година
Постъпило е заявление Входящия указател на Общинска изборна комисия в Община Пловдив, от Евелин Парасков и Веселин Козарев с искане за изтриване на регистрацията на Политическа партия „ СЪЮЗ ЗА ПЛОВДИВ “ за присъединяване в изборите за общински съветници и за кметове на 29 октомври 2023 година, в община Пловдив.
ОИК е почела настояването на партията. Така Каназирева и нейните xoра няма да вземат участие на изборите в Пловдив след месец.
На конференция през днешния ден някогашният регионален шеф съобщи, че ще резервира своето „ достолепие “ и няма да играе за общински консултант. Също по този начин показа, че двете имена, спрягани за кмет на Пловдив, излъчен от ГЕРБ, били нейното и това на Костадин Димитров.
„ Кандидатурата м трябваше да бъде подкрепена от ГЕРБ като цивилен претендент, само че това не се е случи.
„ Изборът на Костадин Димитров за за мен е логически и рационален, като човек, който се употребява с поддръжката на жителите на региона, партийните структури и координатора на ГЕРБ в Пловдив. С Димитров сме в връзка и следва да се срещнем с него “, добави още тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР