Охранителният бос Владимир Цолов се оказа невероятен късметлия, като успя

...
Охранителният бос Владимир Цолов се оказа невероятен късметлия, като успя
Коментари Харесай

Охранителен бос с печалба от близо 450 хил. лв. на рулетка

Охранителният необут Владимир Цолов се оказа необикновен късметлия, като съумя да прибере близо 450 хиляди лева облага от игра на рулетка. Цялата сума Цолов съумял да грабне единствено в границите на три дни по време на жива игра на рулетка в огромно казино в столицата.
Първият ден баровецът прибрал близо 250 хиляди лева облага, а в идващите няколко дни 70, 80 и 50 хиляди лева Явно Цолов не си поплюва в играта на комар, тъй като са малко на брой тези, които поемат сходни опасности и играят с такива суми.

Излиза, че предприемачът Владимир Цолов е един от най-сериозните хазартни играчи у нас,

като не се тормози да рискува сходни суми в името на бързата облага.
Нека напомним, че Владимир Цолов е някогашен офицер от Министерство на вътрешните работи, който даже е притежател на премията „ Полицай на годината “. Той е роден през 1970 година, а през 1992 година основава компанията „ Стронг-ЕС “, която работи в областта на сигурността и защитата. Самият той споделя в изявление пред „ 24 часа “, че с времето компанията му уголемява сферата на своята активност и основава голям брой дъщерни компании в разнообразни браншове на бизнеса.

„ Стронг-ЕС “ става притежател на няколко имотни компании,

които и до през днешния ден оферират строителни и управнически услуги в областта на недвижимите парцели.Нека напомним още, че името на охранителна компания “Стронг – Европейски Съюз ” беше забъркано и в огромен скандал през 2013 година. Тогава стана ясно, че тя е работила със Столична дирекция на вътрешните работи като подизпълнител, а притежателите й са минавали за хора, близки до някогашния министър председател Бойко Борисов и неговия вътрешен министър Цветан Цветанов, разкрива преди време БГНЕС, като се базира на свои източници от Министерство на вътрешните работи.Фирмата е стояла на изхода и входа на Министерство на вътрешните работи, като по този метод е източвала вътрешното ведомство. Тя е сключвала контракти с жителите и е употребила целия запас на полицията, като е плащала мизерни суми за патрулите.В тези години пък самият Цолов е бил чиновник в отдел „ Наркотици “ на НСБОП, където е работил дружно със Станимир Флоров.

За Цолов има данни, че е бил обвързван със Самоковеца и Георги Илиев,

оповестяват още тогава добре осведомени източници от вътрешното ведомство, представени от разнообразни медии. Началник на Цолов в тези години е бил Сергей Дамянов, доста непосредствен до Бойко Борисов и Цветан Цветанов. В интервала преди идването на ГЕРБ на власт Дамянов е бил изпратен като офицер за връзка в Македония. След като партията на Борисов идва на власт през лятото на 2009 година, Дамянов става началник на Инспектората на Министерство на вътрешните работи.

 

Източник: MEDIAMALL

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Още вести четете в категория България


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР