Охранителите трябваше да контролират група непокорни туристи, които започнаха да

...
Охранителите трябваше да контролират група непокорни туристи, които започнаха да
Коментари Харесай

„Срамни“ туристи се бият за най-доброто място за селфи на китайска планинска платформа за наблюдение на 15 000 фута нагоре

Охранителите трябваше да управляват група непокорни туристи, които започнаха да се карат на 15 00 фута нагоре във въздуха за това кой има най-хубавото място за направете си селфи.

Шокиращи фрагменти демонстрират по какъв начин няколко възрастни се блъскат и блъскат един различен в средата на объркана навалица на площадката за наблюдаване на планината Jade Dragon Snow Mountain в Китай. Тези, които нахлуват в близост, наподобява не ги е грижа дали инцидентно са блъснали някого или са го предиздвикали да падне от високата платформа в Лидзян.

Десетки хора чакаха на опашки в снега, пробвайки се да избегнат ударите в неделя, 24 март. Физическата кавга стартира сред мъж и жена с друга жена, оповестиха локалните медии. Някои гости се пробваха да се намесят, само че групата явно не искаше да се откаже от определеното от тях място.

Съобщава се, че това не е било спряно, до момента в който чиновниците по сигурността, ситуирани към живописното място, не са ги разделили. По-късно полицията сподели, че забърканите страни са се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР