Охранители в дискотекавъвВарнапребили футболиста Велислав Василев.Инцидентъте станал преди няколко дни,

...
Охранители в дискотекавъвВарнапребили футболиста Велислав Василев.Инцидентъте станал преди няколко дни,
Коментари Харесай

По погрешка: Охранители пребиха футболист в дискотека във Варна

Охранители в дискотека във Варна пребили футболиста Велислав Василев. Инцидентът е станал преди няколко дни, а повода за побоя била неточност. Това стана ясно, откакто самият състезател описа за случилото се.

" Бяхме се събрали с другари в една от нощните заведения в града. В някакъв миг до мен се приближи един от охранителите в заведението, хвана ме за ръката и стартира да ме дърпа към изхода. Единственото, което ми сподели беше: " На теб какъв брой пъти ще ти изяснявам да не се облягаш на масата ". Изобщо не разбрах защо става въпрос и сега, в който се дръпнах да ме пусне, получих удар в дясната скула. След като паднах на земята, усетих ритници. В някакъв миг ме подвигнаха и още веднъж ме повлякоха към изхода. Докато ме влачиха, усетих по какъв начин различен охранител, който беше до входа, ме удари с пестник в носа. Не можах да се предпазя, защото ми държаха ръцете. След това ми се губи какво тъкмо се случи ", описа самият състезател.

Впоследствие излиза наяве, че от защитата са предупреждавали клиент неколкократно да не се подпира на масата, като това било условие на притежателите. Проблемът обаче идва от това, че охранителят просто е объркал момчето и е налетял на напълно различен човек.

Любопитното е, че компанията, охраняваща обекта, носи името на градския противник на Черно море - Спартак. Но тя няма нищо общо с футболния клуб, а просто е съвпадане на имената.

Състоянието на играча тормози лекарския щаб на Черно море. Причината е, че за момента футболистът е под въпрос за гостуването на ЦСКА за Купата на България на 4 април.

Източник:БГНЕС,dariknews

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР