Охранител е мъжът, открит мъртъв в метрото. Градският прокурор Илияна

...
Охранител е мъжът, открит мъртъв в метрото. Градският прокурор Илияна
Коментари Харесай

Охранител и законен пистолет в трагедията в метрото в София

Охранител е мъжът, открит мъртъв в метрото. Градският прокурор Илияна Кирилова изясни пред публицисти, че сигналът е бил подаден от машиниста на влака, който е забелязал телата при обръщането на последната спирка. Към момента няма директни очевидци на стрелбата, заяви bTV.

Тепърва се обясняват връзките сред мъжа и дамата, чиито самоличности не бяха разгласени. От камерите ще се разбере на коя метростанция са се качили и дали са се качили дружно.

Охранителят е роден през 1958 година - това е мъжът, открит мъртъв във вагон на метрото на метростанция " Летище София ", стана ясно от брифинг на управляващите. До него беше открита жена с голям брой огнестрелни рани, която е в болница с заплаха за живота.

Ранената е родена през 1965 година, също няма престъпни регистрации. Освен законно притежавания " Макаров " на мъжа, проверяващите са разкрили самолетен билет.

Евентуално би могло да се мисли, че става дума за някаква битова история, уточни прокурор Кирилова.
 Стрелба до летище Обновена
Стрелба до летище " София "

Една от версиите е за битов случай - опит за ликвидиране

Само преди часове случай за. От Министерство на вътрешните работи оповестиха на News.bg че чиновници на метрото са подали сигнал към Министерство на вътрешните работи, откакто са видели двама души в безпомощно положение.

По-късно стана ясно, че незабавните екипи са заварили на мястото на случая двама души - мъж и жена. Мъжът към този момент бил умрял, когато медицинският екип е пристигнал. В следствие от болница " Света Анна " оповестиха, че положението на дамата остава доста тежко. Тя е настанена в реанимация.

Припомняме, преди години чиновник простреля клиент в офис за бързи заеми в Стара Загора, като в следствие стана ясно, че
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР