Огромно задръстване се е образувало на автомагистрала “Хемус”. Опашката за преминаване

...
Огромно задръстване се е образувало на автомагистрала “Хемус”.
Опашката за преминаване
Коментари Харесай

САМО В 7DNISOFIA! ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ И ВИДЕО! Ад на Автомагистрала “Хемус”! Жестока километрична опашка изнерви шофьорите до краен предел!

Огромно запушване се е образувало на автомагистрала “Хемус”.

Опашката за прекосяване през втория тунел в посока от Варна към София, стартира от първия.

Шофьори, попаднали в задръстването, поучават сътрудниците си, които идват от Северозападна България и пътуват към столицата, да избират или пътя през Искърското дефиле, или прохода Петрохан, в случай че желаят да не чакат с часове на Автомагистрала “Хемус”.

Към този миг липсва информация от какво е подбудено задръстването. Колоната към този момент надвишава 4 км.

Ето какво написаха от АПИ преди малко на уеб страницата си: 

“Ограничава се придвижването по платното за София на виадукт „ Коренишки дол “ от км 36+170 до км 36+710 на Автомагистрала „ Хемус “ за осъществяване на спешни ремонтно- възстановителни действия на оборудването. Трафикът се пренасочва в платното за Варна, като се обособяват една лента за посока София-Варна и една лента за посока  Варна-София и се лимитира скоростта до 50 км/ч.

Ограничава се придвижването на тежкотоварните МПС над 12 т по Автомагистрала „ Хемус “  в посока Варна. Те се отклоняват при км 30 от пътен възел „ Витинска река “ по път I-1 и път II-17, след което се връщат назад на Автомагистрала „ Хемус “ при км 47  пътен възел „ Ботевград “.

Движението на тежкотоварните МПС над 12 т по Автомагистрала „ Хемус “ в посока София остава без смяна – реализира се в дясното платно на виадукта. Срокът за осъществяване на ремонтно възстановителните действия и възобновяване на придвижването в региона на виадукта е до 20-ти декември т.г.

Необходимо е водачите да се движат с нараснало внимание, като съблюдават прецизно поставената сигнализация и въведеното ограничаване на скоростта – 50 км в час.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от безплатното мобилно приложение LIMA, от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.В организацията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за положението по републиканските пътища.”



loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР