Огромни кошмари изживя последното попълнение на Лудогорец – Мануел Кафумана

...
Огромни кошмари изживя последното попълнение на Лудогорец – Мануел Кафумана
Коментари Харесай

Въоръжени държаха 6 часа играч на Лудогорец на летище

Огромни кошмари изживя последното попълнение на Лудогорец – Мануел Кафумана Шоу, преди да се прибере в България, с цел да се причисли към „ орлите “. Шоу беше с националния тим на Ангола в габонския град Франсвил. Голямата драма се разигра на летището там – „ Ел Хадж Омар Бонго Ондимба “.

Цели 6 часа цялата делегация на анголския народен отбор, измежду които и Шоу, е била заключена в багажното на въпросния аеропорт. Нещо повече – в помещението не е работило нито климатика, нито е имало столове. Единственото пояснение, което им е обещано, е че всички трябвало да минат PCR проби. Пробите трябвало да бъдат взети от медицински чиновници от Габон. Такива обаче не се появили, а към мястото, където били чакали анголците, били ситуирани въоръжени военни. След цели 6 часа, в ранните часове на другия ден, въпреки всичко гостите са били пуснати на независимост, само че изгубиха от Габон с 0:2. Заради всичко това от Анголската футболна федерация са пуснали тъжба. „ Жалко! Ние към този момент знаехме, че ще имаме проблеми. Те ни заплашиха още в Луанда, като ни споделиха, че ще има репресии към нас “, разгласи селекционерът на Ангола Педро Гонсалвеш.

Шоу бе титуляр и в двата мача на Ангола в този квалификационен цикъл – победа и загуба против Габон. Заради всички проблеми с пътуванията си 22-годишният халф, който пристигна в Лудогорец от френския първенец Лил, вероятно няма да играе през днешния ден против Царско село.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР