Огромната катастрофа на магистрала Тракия, при която се сблъскаха 40

...
Огромната катастрофа на магистрала Тракия, при която се сблъскаха 40
Коментари Харесай

Верижната катастрофа на Тракия станала при нулева видимост

Огромната злополука на автомагистрала " Тракия ", при която се сблъскаха 40 транспортни средства, е станала в изискванията на нулева видимост, описаха водачи пред бТВ.

Първият удар е бил сред лека кола, която се е врязала в тежкотоварен камион с македонска регистрация. След това в тях се блъснал още един тир с пловдивски номера.

Съвсем покрай местопроизшествието са станали още две верижни произшествия – в двете платна на автомагистралата. 

В момента по автомагистралата има големи тапи.

В софийската болница „ Св. Анна “ са настанени 15 души, двама от които са с заплаха за живота и през днешния ден ще бъдат оперирани. Сред потърпевшите има и чужденци, в това число две деца.

В незабавното поделение на „ Пирогов “ са откарани четирима ранени. Дете на две години се намира в детска противошокова зала, а 16-годишната му майка минава прегледи и проучвания.

66-годишна жена е с недоволства в региона на горен и низък крак, а друга, по-възрастна, е в противошокова зала, най-вероятно с тежка гръдна контузия. Всички потърпевши минават подробни прегледи и проучвания, прецизираха от болничното заведение.

В незабавното поделение на ИСУЛ са признати четирима пациенти с единични и множествени контузии.

В УМБАЛ „ Софиямед " е оказана здравна помощ на двама потърпевши – мъж на 36 година с строшаване на подбедрицата и лека черепна фрактура и 29-годишна жена с шийна контузия.

В „ Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда “ са признати двама пациенти с фрактури.

От Министерството на здравеопазването показаха, че на мястото на случая са били изпратени 13 коли за спешна помощ, а три от тях са създали още един курс.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР