Огромна трагедия сполетя футболиста на Гигант (Съединение) Здравко Жилов. При

...
Огромна трагедия сполетя футболиста на Гигант (Съединение) Здравко Жилов. При
Коментари Харесай

Огромна трагедия! Братът, снахата и децата на наш футболист изгоряха при пожар в Германия

Огромна покруса сполетя футболиста на Гигант (Съединение) Здравко Жилов. При пожар в Германия са починали брат му, снаха му и двете им деца. От клуба приканиха за съпричастност към Жилов, който е някогашен младежки национал, когато бе в академията на Ботев.
Ето какво написаха от Гигант:
За жал животът ни сервира и такива моменти. Един от нашите футболисти изживява голяма фамилна покруса.
Уважаеми почитатели и фенове на футбола, не един път всички Вие сте посочили Вашата съпричастност.
Дойде още веднъж време всички дружно да обединим силите си и да помогнем на един от нашите футболисти. Здравко Жилов нееднократно е потвърдил, че на терена оставя своето сърце и душа и се раздава до край във всеки един мач. Сега той има потребност от нашата поддръжка. На 25 март в Германия при пожар той загуби едни от най-близките си хора – брат си, снаха си и двете им деца (едното на 3 години, а другото на 6 месеца).
Трагедията за фамилията е голяма, а в този момент те се нуждаят от сума в размер на 18 000 евро, с цел да транспортират телата им до България.
От управлението на ОФК Гигант (Съединение) насочваме към всеки един от вас МОЛБА за еднократно подкрепяне, съгласно персоналните финансови опция.
Дарителски кутии ще намерите в парк-кафе „ СТИВИ “ и на стадиона
В събота 30.03.2024 година следва да се изиграе мач от 26 кръг против тима на ФК Созопол, начало 15:00 часа, който ще бъде в поддръжка на Зината.
Нека обединим силите си и дадем лъч светлина в този тежък миг за фамилията “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР