Огромна трагедия сполетя една от последните носителки на титлата Мис

...
Огромна трагедия сполетя една от последните носителки на титлата Мис
Коментари Харесай

Мис България 2017 потъна в скръб

Огромна покруса сполетя една от последните носителки на купата Мис България Тамара Георгиева. Миската с носа - както я назовават в средите, е изгубила баба си, на която е кръстена. Новината бе обявена от самата миска.


Възрастната дама е майка на таткото на Тамара. Бащата на Георгиева си отива от този свят, когато тя е едвам на 9 години. Именно старата дама отглежда сегашната миска. От какво тъкмо е издъхнала бабата на миската, Георгиева не споделя. Но тя изиграва значима роля в живота й. Благодарение на баба си Тамара схваща какъв брой е значимо да имаш положителни маниери. Роднината на миската подтиква внучката си да учи непознати езици, тъй като без тях няма да се оправи в днешния живот.

За това носителката на купата "Мис България " и до през днешния ден е признателна на дамата, която я е възпитала. Тя страда доста за загубата на обичаната си баба. "Наистина ли към този момент те няма? Някак не желая да допускам по кое време и по какъв начин остаря. Винаги ще бъда признателна за възпитанието и обноските, с които ме подари. За това, че ми сподели какво значи да произхождаш от благороден жанр. За това какъв брой е значимо да знаеш непознати езици, да се развиваш, да пътуваш по света. Благодаря ти за това, че от дребна ме научи какъв брой значима отговорност и каква тежест носи Жената в едно семейство! Благодаря и за прелестното име, което съм "откраднала " от теб, и за хиляди други неща! Вярвам, че душата ти ще откри покой, защото ти по този начин жадуваше да се събереш със своите синове и благия ми дядо някъде във вечността ", тъжи за тежката загуба Георгиева, цитират България Днес
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР