Огромна трагедия е станал във френски град.Баща загина, а тригодишното

...
Огромна трагедия е станал във френски град.Баща загина, а тригодишното
Коментари Харесай

Мъж загина, а синът му е ранен след инцидент в аквапарк във Франция

Огромна покруса е станал във френски град.

Баща почина, а тригодишното му дете беше ранено в Южна Франция, откакто надуваемата структура, в която те си играели в аквапарк, се откачила при мощен вятър.

35-годишният мъж е бил приет в болница дружно с детето си след случая в аквапарка в Сен-Максимин-ла-Сен-Бом в район Вар, извънредно известен измежду туристите през лятото, само че по-късно е умрял, заяви източник, непосредствен до следствието.

Съоръжението, дълго към 20 метра, е отскочило на към 50 метра в аквапарка Wonderland, като и двете жертви са били затиснати вътре, оповестиха от пожарната.

" Как може един аквапарк, който е бил признат на територията на общината, с цел да носи наслада и благополучие на децата, да се трансформира в машина на гибелта, която поразява цяло семейство? ", написа във Facebook местният кмет Ален Деканис, като съобщи, че почналото от прокуратурата следствие ще даде отговори.

" Това ще ни каже настоящото следствие ", стартирано от прокуратурата в Драгинян, съобщи кметът.

Момчето, сходно на татко си, също е трябвало да бъде реанимирано, откакто е получило сърдечен арест и няма непосредствена информация за положението на детето, съобщи БГНЕС.

Аквапаркът Wonderland беше открит това лято на към 40 км от град Екс-ан-Прованс.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР