Огромна метаморфоза претърпяха семейство Гущерови благодарение фазите на Луната. След

...
Огромна метаморфоза претърпяха семейство Гущерови благодарение фазите на Луната. След
Коментари Харесай

Светлана гори килограмите на Гущеров с 96 часа глад

Огромна трансформация претърпяха семейство Гущерови посредством етапите на Луната. След раждането на сина им Добромир, Светла и Христо дружно се подлагат на строга диета и тренировки.

За да е съпричастен със брачната половинка си предприемачът се захваща настойчиво с новия си метод на живот и съумява да отслабна фрапантно с 45-50 кг. Снимки в обществените мрежи демонстрират, че бузите на предприемача са се стопили и той е изменен до неразбираемост.

Според осведомени Гущеров се оправя с проблемите с килограмите напълно с помощта на своята половинка. Тя се грижи за своята и за фигурата на Християн, като двамата се подлагат на лунна диета.

За разлика от множеството почитатели на този вид недояждане, което се ползва единствено един път месечно за 24 часа, Гущерови гладуват по четири пъти в месеца за по едно денонощие, като поемат единствено и само вода.

До момента Светлето се е подлагала на какви ли не хранителни режими, с цел да смъкна ненужно насъбраните килограми по време на бременността и по този начин съумя да стигне до 40 килограмова вейка, писа „ България през днешния ден ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР