Огромна колона от чакащи на място тирове се е образувала

...
Огромна колона от чакащи на място тирове се е образувала
Коментари Харесай

Километрична колона от тирове на Дунав мост при Видин

Огромна колона от чакащи на място тирове се е образувала на Дунав мост при Видин. Това съобщи пред bTV българският транспортьор Иван Кузманов, който е измежду чакащите водачи.

По думите на Кузманов придвижването по моста е безусловно блокирано. Към момента никакви коли не минават граничния пункт.

Опашката почнала да се образува през вчерашния ден. Колоната в това време се усилва. Към момента е към 7 километра и половина най-малко, както уточни Кузманов.

Според него повода за образувалата се колона е обикновена - чиновниците на пункта не работят. Имало понижени коридори.

Кузманов съобщи, че не става въпрос проблеми със системата - тя си работела, само че чиновници си намирали всякаква друга работа, с изключение на да обслужват хората.

" Има доста решения за решението на тези проблеми, само че никой не се провежда. Няма тоалетни, нищо ", безапелационен е лидерът.

Междувременно от пресслужбата на Министерство на вътрешните работи оповестяват, че към 7.30 часа на българо-румънската граница при Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " при Видин трафикът от товарни коли е натоварен на излаз от страната.

По данни на Министерство на вътрешните работи на границата ни с Турция при Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " трафикът е натоварен на излаз за товарни коли.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР