Огромна дупка се отвори по средата на платното на ул.

...
Огромна дупка се отвори по средата на платното на ул.
Коментари Харесай

Внимание, шофьори! Пороят отвори огромни дупки в центъра

Огромна дупка се отвори по средата на платното на ул. " Братя Миладинови ". В резултат на проваляне след последните порои под асфалта се е оформила огромна празнина. Мястото е на кръстовището с " Алеко Константинов " и е " обезопасено " с железен триъгълник и клон от дърво, с цел да не пропадне в клопката някоя кола.

" Пуснахме сигнал до ВиК, тъй като казусът е в тяхната подземна конструкция. Има още едно потънало място на същата улица. От ВиК би трябвало да ревизират за какво стават тези пропадания и да ги отстранят ", сподели кметът на " Централен " Георги Стаменов. Той напомни, че улицата е еднопосочна и е значима връзка сред „ Жан Жорес ” и бул. „ Руски ”

Кметът на „ Централен ” изясни, че следва цялостна реорганизация на " Братя Миладинови " в сектора с павета. " Улицата е на талази на доста места, тъй като е строена преди доста години и под паветата има единствено 10-сантиметров песъчлив пласт за поставка. На процедура няма основа ", сподели Стаменов. Преминаващите оттова камиони я разрушават в допълнение.

Според специалистите пренареждането на паветата ще излезе към 50 000 лв.. Това обаче е краткотрайно решение и след 5-6 години отново ще би трябвало нов ремонт, счита Стаменов. В " Централен " ще изберат разновидността за цялостна реорганизация с прилежащата подземна инфраструктура. „ Ще се направи цялостна замяна на тръби, кабеларките ще си скрият кабелите в тротоарите ”, сподели Стаменов. При този вид най-малко 30 години няма да се мисли за нов ремонт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР