Огромна дъждовна буря се насочва от Европа към Великобритания, носейки

...
Огромна дъждовна буря се насочва от Европа към Великобритания, носейки
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Прогноза за огромна европейска дъждовна буря ще разбие Великобритания в неделя, докато мътен ръмеж завладява

Огромна дъждовна стихия се насочва от Европа към Англия, носейки влажно и прохладно време в елементи от страната в неделя.

Очаква се до 4 mm дъжд в централна Англия и Уелс, започвайки от неделя сутринта и продължавайки през следобеда. Северна Англия, Шотландия и Северна Ирландия също може да претърпят превалявания, съгласно най-новите карти на Ventusky, само че не се чака да бъдат толкоз значителни, колкото Централна и Южна Англия.

Междувременно Метеорологичната работа сподели, че облачно небе " преобладават " през идващите няколко дни. Метеорологът Грег Дюхърст сподели, че сега в южната част на Обединеното кралство е заседнала зона с ниско налягане, с източен бриз, който кара температурите да се усещат много ниски.

Говорейки за прогнозата за неделя, господин Дюхърст сподели: „ Вятърът към момента идва от изток и с облачната завивка в близост ще спре температурите да падат прекомерно ниско. “ Той сподели, че живакът ще бъде към 5C или 6C сутринта в множеството елементи на страната.

Той доб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР