Огромна част от населението на Украйна е там. Можем да

...
Огромна част от населението на Украйна е там. Можем да
Коментари Харесай

Полк. Миленски: Русия технологично и ментално губи тази война, България трябва да помогне с оръжие на Украйна

Огромна част от популацията на Украйна е там. Можем да съдим по Мариупол. Дори 5000 да са останали, там сигурно ще се случват тези зверства, каквито видяхме (…) Русия сподели, че не разполага софтуерно и ментално да води тази война. Това съобщи в студиото на Нова ТВ военният специалист и представител на Атлантически съвет на България о.р. полк. Владимир Миленски.

Шест военни някогашни министри са хора, с много съществено количество вътрешна информация и добре знаят с какви запаси разполагаме. Те насочиха апел, че има с какво да окажем военна поддръжка на Украйна. А в този момент чухме, че нямало с какво – нямали сме оръжие, с което да оказваме помощ. А ние имаме задоволително и танкове, и артилерийски системи, и муниции и прочие Това че български компании са изнасяли въоръжение е търговия, това не е подадена ръка на Украйна. Важно е по какъв начин страната оказва помощ на тази изпаднала в толкоз тежка обстановка страна. За Украйна са значими и двете измерения. Не на вятъра техният външен министър е тук – идва сигурно да желае военна помощ от нас, уточни атлантикът.

Кирил Петков на конгрес на икономисти изнесе къса лекция. Той сподели тогава: Урок, който съм научил от мой преподавател– когато си изправен пред две еднообразно сложни решения, би трябвало да се обърнеш към морала. И двете решения са сложни – и да резервира обединението, и да помогне на Украйна. Нека да си спомни какво е споделил, тъй като противоположното е лицемерие и цинизъм, прикани от ефира полк. Владимир Миленски.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР