Огромен скандал, свързан с футболиста Даниел Златков, избухна в къщата

...
Огромен скандал, свързан с футболиста Даниел Златков, избухна в къщата
Коментари Харесай

Закани във VIP Brother към БГ Роналдо: Ще те вкарам в затвора и ще те направят жена!

Огромен скандал, обвързван с футболиста Даниел Златков, избухна в къщата на VIP Brother. "Българския Роналдо " влезе в пикантен спор с началник Петров, провокиран от готвача.

Шеф Петров се закани доста остро на футболиста, а повода беше, че съгласно него Златков е упражнил физическа офанзива към него.

"Ще те вкарат в пандиза и ще те създадат жена! Ще те вкарам в пандиза, аз няма да се удрям с теб ", стартира гневно Петров. "Ако още един път ми посегнеш, ще те вкарам в пандиза. Ще те осъждам, ще ти намерят нещо в колата. "

Готвачът продължи: "Цяла България ти се смее, че се наричаш Роналдо. Ти си смешник и клоун, цяла България го знае! Ако излезеш преди мен, в действителност ще имаш проблем. Ти си позор за македонците. "

"Мен, когато ме тренираше Паро Никодимов, Петър Жеков, такива като теб нямаше да гони и топките, с тънките крачета и геловете. Ако ми посегнеш, ще те заколя ето тук. Ще те отворя като агне! Преигра, момче! ", продължи Петров.

В същото време Златков реагира умерено и не се поддаде на провокацията. VIP Brother насочи публично предизвестие на началник Петров, а в четвъртък вечер по NOVA ще забележим и продължението на абсурда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР