Огромен скандал се вихри около Мария Илиева, която тази година

...
Огромен скандал се вихри около Мария Илиева, която тази година
Коментари Харесай

Взривът е чутовен: Ще накаже ли bTV Мария Илиева за измама?! (разкриха шокиращи факти)

Огромен скандал се вихри към Мария Илиева, която тази година за пръв път е наставник в " Гласът на България ". Това обаче не й попречи да се вземе на съществено и да направи това, което ветерани в шоуто като Иван Лечев, че и Дара към този момент, не са си и помисляли през годините.

Както знаем, абсурдът стартира след очевидното толериране на Мария към нейната позната и фамилна другарка Александра Борисова. Певицата от Кюстендил е гласовита, само че въобще не е най-хубавата. Най-доброто обаче за нея е, че е работила, както с Мария Илиева, по този начин и с родителката й Ваня Монева.

Преди дни се оказа и че Илиева се води продуцент на Александра - това бе разкрито от участници във формата, а бомбата избухна. Толерирането и бутането на Сашка напред и " рязането " на надалеч по-добри от нея артисти, накара самите участници във формата да не си траят.

С риск да им се случи същото, мнозина надигат глави, изцяло подкрепяни от феновете, които упорстват Би Ти Ви да направи нещо и да вземе ограничения против тази очевидна шуробаджанащина на Илиева.

" Докога?! Докога някои ще си развяват байрака и ще считат, че всички останали са балъци?! Мария драпа да я направи победител в шоуто и в случай че това стане, ще повърнем заедно пред централата на медията ", пишат консуматори в нета.

Източник: Хотнюз.бг

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР