Огромен скандал между две икони на футбола ни.Легендарният български футболист

...
Огромен скандал между две икони на футбола ни.Легендарният български футболист
Коментари Харесай

Балъков: Сбихме се със Стоичков

Огромен скандал сред две икони на футбола ни.

Легендарният български футболист Красимир Балъков описа любопитна история за него и Христо Стоичков по време на мача с Германия в Съединени американски щати `94.

Бала разкри, че двамата с Камата са имали скандал на полувремето и се е наложило другите играчи да ги разтървават.

" Няма човек в тима, който най-силно да обича Ицо и най-вече да се е карал с него. Това съм аз. Любовта идва, когато има повече кавги и кавги. Аз удрям дузпи, той бие дузпи, аз удрям фаулове, той бие фаулове. Все някъде се засичахме и тъй като и двамата сме положителни и на мен ми се искаше понякога да имам късмет и аз да удрям. Обаче той не даваше на никого.

Спомням си един мач, когато се върна в националния тим. В тази една година без него аз биех всичко. Тогава обстановката не беше доста добре и Ицо беше излязъл от националния тим. Вече се класираме и се събраха всички да споделят по какъв начин ще вървим без Ицо. Аз им споделям " Вие сте луди! Ако вървим без Ицо Стоичков, значи отиваме с един крайник ". Накрая се върна и все едно нищо не е ставало.

В Бургас беше мачът. Емо Костадинов и Трифон викат какво ще върша, в случай че има дузпа. Казвам, че ще я удрям. Ицо в този момент се върна, аз съм бил всички дузпи. Дузпа, той отива и до момента в който дойда, беше хванал топката. Вътре! След 10 минути друга дузпа, бях по-близо до обстановката. Той потегли да върви, само че ме видя, че съм покрай топката и спря. Викам " Сега обаче би трябвало да я вкарам, тъй като в случай че не я вкарам, става неприятно, само че я вкарах ".

Срещу Германия той си биеше дузпите и фаловете. Подаде ми тази топка, която желаех да я вкарам. Тя щеше да влезе, само че се удари в страничната греда. И като потегли след мен " Що не я вкарваш, аз какъв брой паса да ти дам? " и аз му крещя " Ицо, стой бе! ". Цяло полувреме бяга след мен, ние играхме по-малко в сравнение с си говорихме.

Накрая не можах да се сдържа и му крещя " Само да влезем в съблекалнята, не знам къде би трябвало да се скриваш ". Първи влезе и аз се бях ядосал. Като влязохме, събух една обувка и взрив. Ударих едно шкафче. Тръгнах, те ни разтърваха. До края на почивката нямаше проблеми. Не бяхме споделили една дума на полувремето ", съобщи Балъков в подкаста " Код Спорт ", представен от
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР