Огромен скандал е на път да взриви атмосферата в Ботев

...
Огромен скандал е на път да взриви атмосферата в Ботев
Коментари Харесай

Огромен скандал в Ботев: Треньори се биха на мача в Кърджали

Огромен скандал е на път да взриви атмосферата в Ботев Пловдив. Грозен случай беляза дуела против Арда Кърджали, който канарчетата изгубиха с 1:2. Зрителите на „ Арена Арда ” станаха очевидци на сериозна препирня в треньорския щаб на жълто-черните, оповестява Българска телеграфна агенция, цитирайки очевидци на абсурда.

Невиждания скандал избухнал при резултат 1:0 Ботев в ранните минути на второто полувреме.

В началото на второто полувреме, асистент треньорът Артур Ованесян се нахвърлил на кондиционния треньор на клуба - хърватина Алекса Бошкович. След спор на висок звук, връзките сред двамата са минали към физическа разпра, в която арменецът нанесъл удари по своя сътрудник. Хора от публиката в Кърджали видели всичко това и даже почнали да сочат аварийна пейка на " канарчетата ", подвиквайки: " Бият се, бият се ".

Но случаят не завършил до тук, защото след края на мача двамата възобновили саморазправата. А арменецът Ованесян още веднъж блъснал по хърватина. Това се случило в зоната сред съблекалнята и рейсовете на тимовете, още веднъж много хора са станали очевидци, а този път служителите на реда се наложило да се намесят и да спрат багра.

Артур Ованесян се причисли към Ботев Пловдив при започване на тази година, по покана на тогавашния старши треньор - Азрудин Валентич. Двамата са работили и в предходния клуб на предприемача Антон Зингаревич - Фремад Амагер (Дания).

Ованесян изначало беше назначен отпред на дублиращия тим на " канарчетата " във Втора лига, само че откакто Валентич стана състезателен шеф, той влезе в щаба на Желко Копич като асистент треньор там.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР