Огромен пожар възникна в топлоелектрическа централа до Москва. Пламъците достигнаха

...
Огромен пожар възникна в топлоелектрическа централа до Москва. Пламъците достигнаха
Коментари Харесай

Огромен пожар в ТЕЦ в Москва взе една жертва и рани други повече от 10

Огромен пожар породи в топлоелектрическа централа до Москва . Пламъците доближиха височина от 50 метра , оповестява Агенция Франс Прес, базирайки се на съветска телевизия.

Пожарът в ТЕЦ-27 е зародил към 11,0 часа локално време.

Министерството на изключителните обстановки оповестява, че минимум пет души са ранени , а здравното ведомство осведоми за минимум шестима потърпевши. Впоследствие " Интерфакс " заяви, че една жена е починала вследствие на пожара, а потърпевшите са достигнали до 13 души.

Представител на енергийното министерство разяснява, че пожарът северно от Москва е породен от приключване на газ , откакто в началото се съобщаваше, че е обвързвано с петролен контейнер. Според последната публична информация пожарът е зародил вследствие на теч от газопровод.

Димът и пламъците се виждат от столицата. Властите означиха, че пожарът е обхванал повърхност от 200 квадратни метра. Изпратени са х еликоптери и влакове за гасени на пожари.

Firefighters rush to contain a massive fire that broke out at a power station in the Moscow region, emergency services sayhttps://t.co/POgI9rAOBE pic.twitter.com/OKx7CtwCOz
— DAILY SABAH (@DailySabah) July 11, 2019
Властите затвориха автомагистрала към Москва.

Централата е издигната в края на руската епоха. Осигурява електричество на някои столични региони и Московски район.

Енергийното министерство твърди, че няма да има спиране на електрозахранването.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР