Огромен брой хора са в плен на собствените си представи

...
Огромен брой хора са в плен на собствените си представи
Коментари Харесай

Станимир Илчев: Пълни бръщолевения са, че има страхотен заговор между Путин, Кремъл и Митрофанова

" Огромен брой хора са в плен на личните си показа и вземат участие в поддържането на класическа българска тайна доктрина с разнообразни версии - новата версия е страховит скрит план сред Владимир Путин, Кремъл и Елеонора Митрофанова. Отхвърлям всичките бръщолевения. Млади хора с съвременно сякаш мислене обаче се увлякоха да търсят под вола теле и да ни назовават зомбита ". Това сподели пред Станимир Илчев, един от тримата съпредседатели на Национална движение „Симеон Втори".

Изказването на Илчев стана факт откакто преди дни проф. Огнян Герджиков разгласи пред Българска национална телевизия, че партия Национална движение „Симеон Втори" се завръща в политиката и ще има подготвеност за присъединяване в предварителни парламентарни избори. А някогашният им водач Симеон Сакскобургготски се срещна със скнадалния русия митрополит Антоний и съветският дипломат у нас Елеонора Митрофанова, която провокира бурни отрицателни реакции в обществените мрежи.

" Затова взехме решение да се върнем в политиката. Безсмислено е да бъдем фенове и да следим несръчни дейности върху политическата сцена... Ще има разбъркване и имаме вяра в това. Не съм сигурен, че описът " Магнитски " няма да има втора част и няма да забележим хора, които сега се радват на лесна популярност на безупречни, патриоти и национално виновни. При нова настройка в ново Народно заседание може би разговорът ще бъде възобновен и някакъв работещ консенсус ще бъде реализиран ", добави Илчев и акцентира, че всички избори оттук насетне са цел за Национална движение „Симеон Втори". 

Той напомни, че Национална движение „Симеон Втори" има опит и на моделирането на вътрешнопартийната среда, и на връзката на партията с външната среда. 

" Обновяваме състава си, управителните органи, програмата, структурите си, устава си. Нищо паранормално няма в напъните на една партия, която в никакъв случай не се е отказвала от своето лого, история, регистрация, да направи реконсолидация ". 

Станимир Илчев дефинира Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Лъчезар Иванов, чието политическо начало потегля от Национална движение „Симеон Втори",  като " типичен образец за опортюнисти ". 

Национална движение „Симеон Втори" ще има конгрес през януари. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР