Оголен от суетата и дрехите – така позира Папи Ханс

...
Оголен от суетата и дрехите – така позира Папи Ханс
Коментари Харесай

БГ звезди се съблякоха за благотворителност - slava.bg

Оголен от суетата и облеклата – по този начин театралничи Папи Ханс за благотворителен календар в помощ на бездомните животни. Изпълнителят на „ Кекс “ застана пред обектива на Костадин Кръстев-Коко в компанията на собствен четириног приятел – дребното кученце Айрън, намерило своя дом с помощта на фондация „ Шаро “.

Всеки от месеците за идната година в календара се състои от черно-бял кадър на родна звезда и животинка. Ръка към беззащитните протегнаха още Николета Лозанова, Иво Аръков, Александра Петканова, Азис, Диляна Попова, Ваня Джаферович, Калин Врачански, Прея, Краси Георгиев, Койна Русева и Люси Дяковска.

„ Заедно с други 11 известни българи, се снимах за благотворителния календар BeHuman(e), с цел да покажа, че без облекла и етики, всички сме просто хора “, оповестиха съвсем всички модели в планове, анонсирайки, че календарът към този момент може да бъде закупен против 20 лева

„ Той е напълно с благотворителна цел и се стреми да насърчи положителното и човешкото в нас “, оповестиха и от фондация Single Step, които също стоят зад плана. „ Тук аз съм една от многото, а ти бъди един от дребното, с цел да образуваме дружно "многото ", което ще бъде "всичкото " за една бездомна душа! “, прикани от своя страна пък плеймейтката Николета Лозанова.

Звездите в BeHuman(e) не са определени инцидентно. Всички те нееднократно са заставали зад дела, свързани с животните и равните права сред хората. Така, да вземем за пример, поп-фолк идолът Азис е фамозен с любовта с към кучетата, като постоянно самичък прибира в своя дом животинки от улицата. Моделът и актриса Диляна Попова пък се затвори в клетка в центъра на София, с цел да насърчи хората да спрат да носят кожени облекла, свързани с убийствата на животни.

Разгледайте още в Галерията ни!

Снимки: Костадин Кръстев-Коко
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР