Огнян Минчев*Заради глупостта да допусне избирането на Румен Радев за

...
Огнян Минчев*Заради глупостта да допусне избирането на Румен Радев за
Коментари Харесай

Къде заведе Радев движението за промяна - отново на дъното на Европа. Срамота!

Огнян Минчев*

Заради нелепостта да допусне избирането на Румен Радев за президент, България ще се окаже победена - най-малкото унизена страна в следващата огромна европейска и международна рецесия - войната в Украйна.

За първия избор на Радев през 2016 година главната виновност е на ГЕРБ и Бойко Борисов (не броя Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия - те постоянно са били от другата страна). За втория избор на Радев пре 2021 година виновност носят на първо място представителите на Демократична България и Продължаваме промяната. Вина носи цялото протестно придвижване, което безразсъдно или лицемерно коленичи пред Радев, направи го водач на " придвижването за смяна ". Къде заведе Радев придвижването за смяна - още веднъж на дъното на Европа. Срамота!

И по този начин ли смятате да поносим Радев през целия му мандат?

Да блокира българския народен интерес, да си присвоява власт, която конституцията не му дава, да тласка България в ръцете на Кремъл - откъдето го предложиха и постановиха?

Междувременно продължавайте да се преструвате, че посредством отстраняването на 2-3 души  от високи позиции ще решите проблемите на България с корупцията и с ръководството на олигархията. Който желае да в профил българската олигархия - първо, би трябвало да скъса пъпната й шнур с Москва.

Направете държавно управление! Свийте Радев до конституционните му компетенции - в случай че не можете да го отстраните! Започнете промени на законодателство и институции - престанете да свеждате промяната на българската страна до махленска кавга!

Ще платите с политическата си кариера, с гражданската си легитимност на водачи, в случай че продължавате да хитрувате и да се ослушвате. 

*Коментарът е оповестен на фейсбук страницата на създателя, заглавието е на Faktor.bg. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР