Огнян Минчев*Радио Хоризонт е нападнато от идиоти, които описват агресията

...
Огнян Минчев*Радио Хоризонт е нападнато от идиоти, които описват агресията
Коментари Харесай

Войната проми мозъците на няколко поколения българи, търсещи обяснение за дилемите на общество ни

Огнян Минчев*

Радио Хоризонт е нападнато от идиоти, които разказват експанзията на Путин против Украйна като " битка за избавяне на Православието ". Берем плодовете на несмущавана от нищо и от никого брутална хибридна война против българското общество от страна на кремълската олигархия в продължение нацяло десетилетие.

Тази война проми мозъците на няколко генерации българи, търсещи пояснение за алтернативите на българското общество. Тази агитация се води с парите, ограбени от България с обединените старания на съветската олигархична мафия и българските й посткомунистически подгласници. " Виновни " за проблемите на България се оказват... Европа, откъдето само идват финансови потоци, ориентирани към рационализация и развиване и... НАТО, към която ние не направихме съвсем никакъв принос за съвсем две десетилетия участие (ако не броим отличното показване на български военослужещи в задачите на Алианса в чужбина).

Европа и НАТО в този момент се оказват отговорни и в... " скрит план против Православието ", което по традиция се преглежда като някакво квазирелигиозно продължение на великодържавната грубост на Кремъл. " Православието " през днешния ден е хибридното пояснение за експанзията против най-братския на Русия народ - украинския, по този начин както " Православието " бе оправданието на великосръбския гениоцид против другите постюгославски нации. Защо оставихме пропагандата нма кремълската нация на сътвори свят на криви огледала в съзнанието на милиони българи? Кога ще стартираме да поправяме това?

*Текстът е оповестен на фейсбук страницата на създателя, заглавието е на Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР