Огнян Минчев*Днес новините изобилстват с искания Митрофанова да бъде официално

...
Огнян Минчев*Днес новините изобилстват с искания Митрофанова да бъде официално
Коментари Харесай

Шушумигите няма да извикат Митрофанова, трябваше да изберете друг президент

Огнян Минчев*

Днес новините изобилстват с претенции Митрофанова да бъде публично извикана в Министерство на външните работи с цел да даде пояснение за разправата с българския публицист Христо Грозев, оповестена от режима в Кремъл.

Друг президент трябваше да си изберете,

с цел да очаквате почтена реакция на държавните институции. Най-малкото - не трябваше да давате властта на този, който сте избрали, освен това за повторно. Няма да извика Митрофанова... Ще се сниши... Българският гласоподавател ще би трябвало да се научи да разграничава - и да не избира шушумиги и марионетки на постове, от които зависи животът му. Това си го приказваме от доста десетилетия. Още от времето когато шушумигата се наричаше Тодор Живков. Хайде, пребройте си шушумигите от този момент насам. Докато не се доверим на хора - на екип, способни да освободят българската страна от патронажа на Кремъл,

шушумигите ще мълчат, московските мекерета ще крадат,

а четирихилядниците ще ви лъжат - редовно и на едро. Ето през днешния ден и най-малките и подвластни от Мордор нации се еманципират - вижте Молдова. Вижте държанието на някогашна руска Централна Азия. Вижте... Абе, какво да гледате - вземете решение дали желаете да живеете като почтени хора, или ще се скатавате под властта на решетниковите мекерета...!

-------
*Коментарът е оповестен във Facebook профила на автора
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР