Огнището на международния тероризъм в Сирия всъщност е премахнато. Това

...
Огнището на международния тероризъм в Сирия всъщност е премахнато. Това
Коментари Харесай

Путин прикани сирийските бежанци да се връщат у дома

Огнището на интернационалния тероризъм в Сирия в действителност е отстранено. Това съобщи съветският президент Владимир Путин в понеделник на видеоконферентна среща със сирийския президент Башар Асад, съобщи ТАСС.
Путин акцентира, че Русия продължава да поставя енергични старания за „ поощряване на дълготрайно споразумяване в Сирийската република, възобновяване на нейния суверенитет, самостоятелност, единение и териториална целокупност “.
 Ердоган е предложил на Путин работна група за Нагорни Карабах Ердоган е предложил на Путин работна група за Нагорни Карабах
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган е предложил на президента на Русия Владимир Путин да основат взаимна работна група за р...
Милионите сирийски бежанци, които напуснаха страната си поради гражданската война, би трябвало да се връщат по домовете си, с цел да оказват помощ за възобновяване на Сирия,.
Разговорът се првоведе преди двудневната интернационална конференция за бежанците в Дамаск, която стартира в сряда. Спорната конференция е проведена от Русия. Тя е подложена на критика от Организация на обединените нации и Съединени американски щати.
Конфликтът лиши живота на половин милион души, над един милион са ранените, а към 5,6 милиона са напуснали страната. Други 6 милиона души от 23-милионното население на Сирия преди войната са вътрешно разселени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР