Огнено момиче - това са думи, които със сигурност могат

...
Огнено момиче - това са думи, които със сигурност могат
Коментари Харесай

Горещата Емили Ратайковски озари Малдивите - slava.bg

Огнено момиче - това са думи, които сигурно могат да опишат Емили Ратайковски. Изкусителният модел, който нееднократно се е изявявал и пред камера на огромния екран, е прочут с горещия си съблазън, който не оставя нито един мъж апатичен.

Американката с полски генезис е напълно наясно, че визията ѝ е нейното най-голямо оръжие, по тази причина постоянно обезоръжава господата, карайки сърцата им да бият учестено, с провокативни фотоси, които пуска в обществените мрежи.

Тя не се тормози да се съблича пред обектива и да споделя предизвикателни изображения със своите съвсем 25 млн. почитатели в Инстаграм, предава Dir.bg.

Омъжена или не, брюнетката продължава да поддържа имиджа си на съдбовна прелъстителка, радвайки своите почитатели със смели фотографии.

От няколко дни тя е на отмора на Малдивите дружно със своя брачен партньор - милионера и кино продуцент Себастиан Беър-МакКлард, за който се омъжи скрито предходната година. Двамата споделят разнообразни мигове от престоя си на островната страна.

На множеството фрагменти, с цел да не разочарова своите фенове, Емили носи мощно изрязани бански костюми, разкриващи извивките на тялото ѝ. Последният, оповестен едвам преди няколко часа, на който тя театралничи с тил към обектива, към този момент е събрал съвсем 2 млн. лайкове и почти 9 хиляди коментара. Всички са единомислещи, че въпреки мрачното време, запечатано на фотографията, Ратайковски е озарила плажната линия с хубостта си.

"Здравейте! Това е моето д*пе ", майтапи се хубавицата в обявата си.

Колежката ѝ - топмоделът Хайди Клум, която сега също почива на някой бряг, се включи към мненията и сложи два емотикона, единият във формата на влюбено дребосъче, а другият - на пламък.

И звездата от "Училищен мюзикъл " и "Втори късмет " с присъединяване на Дженифър Лопес - Ванеса Хъджънс, реши да се причисли.

"Ха-ха. При това какво красиво д*пе е ", закачливо написа тя.

Едно е несъмнено - без значение от климатичните условия, съпрузите си прекарват ужасно и се радват на всеки момент, прекаран дружно.

Снимка: Официален профил в Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР