Огнената блондинка Дени от Един за друг окончателно прежали бившия

...
Огнената блондинка Дени от Един за друг окончателно прежали бившия
Коментари Харесай

Сексапилната Дени от Един за друг окончателно прежали Дани! Ето кой е новият й любим!

 Огнената русокоска Дени от " Един за различен " дефинитивно прежали някогашния си другар Дани. Двойката влезе в сантименталното шоу, но месеци след края му се раздели. Красавицата, която е внучка на легендата на " Левски " Стефан Стайков-Заека, си има ново гадже. Ослепителната златокоска се хваща с обещаващия артист Стефан Попов-Чефо.

Младежът нашумя с ролята си на Кристиян в тв сериала " Ние, нашите и вашите ". Чефо е бил част и от екипа на Жоро Любенов в Българска национална телевизия, където се изявява като кореспондент.

Дени и Чефо разкриха за връзката си напълно неотдавна. Двойката оповести в обществените мрежи, че към този момент е дружно, написа " ". Те непрекъснато споделят фрагменти по какъв начин се забавляват измежду природата.

Сексапилната русокоска и артистът употребяват всеки свободен ден, с цел да пътуват. И двамата са запалени по планината и се пробват да са в гората  непрекъснато. Те демонстрираха фотоси от пътуването и изкачването на връх Мальовица. А седмица по-късно посетиха водопад Рилска Скакавица наоколо до Сапарева баня.

" Много сте готини. Отивате си ужасно доста ", гласят мненията под снимки на новоизлюпената двойка.

Припомняме, че Дени се раздели с Дани малко след края на сантименталното шоу " Един за различен ". Двойката бе обичана на множеството фенове. А за Дени и Дани се говореше, че са тъкмо един за различен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР