Огнен ад край голям наш град до морето.Четири пожара са

...
Огнен ад край голям наш град до морето.Четири пожара са
Коментари Харесай

Четири пожара бушуват в област Бургас

Огнен пъкъл край огромен наш град до морето.

Четири пожара са зародили през днешния ден на територията на област Бургас, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Около 11:30 ч. е получен сигнал за зародил пожар в широколистна гора край село Белеврен. Пламъците са се популяризирали сред обитаемото място и границата с Турция. От полицията прецизираха, че на място са изпратени няколко противопожарни екипа, които гасят пожара, горящ в труднодостепен регион, написа tribune.bg.

Около 16:00 ч. пожар е зародила и сред селата Росен и Равна гора в община Созопол. Гори стърнище, като пламъците са обхванали и бали плява. В непосредственост, показаха от бургаската полиция, има кошари с крави, овце и кози. Към този час огънят се е трансферирал към гората в посока село Маринка.

В 16:45 ч. в полицията в Карнобат е получено известие за запалена суха трева в райна на жп гара Карнобат. Говорителят на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Бургас Цветелина Рандева посочи, че причина за пожара е късо съединяване. Един противопожарен автомобил е изпратен и до гробищния парк на село Трънак в община Руен след получен сигнал за запалени сухи треви.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР