Огнеборците, пристигнали на мястото на пожара в училище Души Хаджидеков,

...
Огнеборците, пристигнали на мястото на пожара в училище Души Хаджидеков,
Коментари Харесай

Пълен абсурд: Не работят пожарните хидранти до пламналото уч...

Огнеборците, пристигнали на мястото на пожара в учебно заведение " Души Хаджидеков ", се изправиха пред съществено тестване. Пожарните хидранти, който са до постройката, не действат.

Само с помощта на бързата реакция на огнеборците и общинските дружество, пожарът е овладян, като погубен е единствено покривът.

" Ученическите стаи са непокътнати и не са потърпевши ", сподели шефът на пловдивската пожарна комисар Георги Мангараков. Той уточни, че при идването на екипите се оказало, че хидрантите не работят. Това усложнило извънредно доста водоснабдяването за огнеборците. Поддържането в безупречен тип на хидрантите е задача на Вик, сподели Мангараков.

В региона има общо 5 хидранта, като 4 от  тях изобщо не действат. В друга сходна обстановка това може да докара до призрачен сън и жертви, разясняват очевидци на пожара.

Учителите, съумели да се изтеглят, са в потрес. Те са тръгнали на секундата, като доста от тях са си оставили чанти и персонални движимости вътре, с цел да изоставен постройката оптимално бързо. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР