Огнеборци гасиха пожар, обхванал два имота във Велинград, съобщават от

...
Огнеборци гасиха пожар, обхванал два имота във Велинград, съобщават от
Коментари Харесай

Голям пожар обхвана два имота във Велинград

Огнеборци гасиха пожар, обхванал два парцела във Велинград, оповестяват от Областната дирекция на полицията в Пазарджик.

Снощи към 20.40ч. е получен сигнал за горящо котелно помещение, благосъстоятелност на 54-годишен велинградчанин. Огънат се увеличен бързо и обхванал прилежащата къща. След приемане на сигнал за протичащото се на мястото били изпратени два противопожарни екипа от РСПБЗН-Велинград и автопатрул на локалното полицейско ръководство. Гасителните действия били подкрепени от доброволци от Велинград и село Драгиново с водоноски. След няколко часа пожарът бил изцяло изгасен.

Стихията е унищожила към 120 кв.метра покривна структура, навеси с към 20 кубика с дърва за огрев, битова техника, съоръжение и към 100 чувала с дървени отрязъци. На местопроизшествието е осъществен оглед от дежурна група на РУ-Велинград и пожарникари от РСПБЗН-Велинград.

Причините, довели до възникването на пожара, както и размера на вредите от него, са в развой на изясняване, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР