Огледалото е предмет, който всеки човек използва в ежедневието си

...
Огледалото е предмет, който всеки човек използва в ежедневието си
Коментари Харесай

5 неща, които не било добре да се правят пред огледало

Огледалото е предмет, който всеки човек употребява в всекидневието си - в дома си, в офиса, че даже и на разнообразни места по време на деня. Често заставаме пред него, с цел да се погледнем, да оправим косата си, да се гримираме или просто да се порадваме на отражението си. 

Има обаче тъкмо 5 неща, които е строго неразрешено да вършим пред огледало, тъй като следствията може да се окажат в действителност кошмарни за нас.

Някои хора имат вяра, че не би трябвало да говорите пред огледалото и изключително да ругаете, тъй като това може да ви донесе неприятен шанс. Смята се, че огледалото може да всмуква сила и по-късно да я връща.

Същата причина е и отговорът на различен известен въпрос, за какво не би трябвало да плачете пред огледалото. Огледалото ще " запомни " скръбта ви и ще я стовари върху вас или върху различен човек. 

Мнозина ще попитат може ли в този случай изобщо да се приказва с огледало. Може да говорите на него, само че е значимо да изказвате единствено позитивни неща, които могат да подобрят настроението ви. Ако желаете да говорите с някого, по-добре си намерете жив събеседник.

Не е добре да се гледате в огледало, до момента в който се храните. Счита се, че по този начин може да загубите хубостта и шанса си.

Абсолютно неразрешено е да спите пред огледало. Смята се, че през нощта огледалото може да отвори портал към различен свят и да се появи неприятно създание от там.

Не нарушавайте тези правила, с цел да не си навлечете неприятности. Или не вярвайте в суеверия - изборът е за вас.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР