огическо мислене, ясна стратегия, ловкост и бързина предопределиха племето-победител във

...
огическо мислене, ясна стратегия, ловкост и бързина предопределиха племето-победител във
Коментари Харесай

Николай и Екатерина влизат в битка за оцеляване в „Игри на волята: България“

огическо мислене, ясна тактика, сръчност и експедитивност предопределиха племето-победител във втората Номинационна борба тази седмица. Решителният конфликт на Арената изправи Жътвари и Рибари пред следващо предизвикателство, изпитващо волята им.

„ Битката за флага “ се състоеше от разнообразни тествания, първото от които беше въжен лабиринт, през който трябваше да премине по един състезател от всеки тим.



В него безапелационен победител бе Тодор, който прояви еластичност и аналитично мислене и надигра Лазаринов, осигурявайки на съотборниците си цели четири минути преднина в играта.



Ваня, Джералдин и Вайс също демонстрираха ужасно движение в разплитането на въже и първи стигнаха до предизвикването с хващане на сандък с ласо.

След няколко несполучливи опита Любомир съумя да се оправи с тази задача по-бързо и Тодор се хвърли в морето към идната цел – понтона, където се намираха поясът и торбата със прикрит в нея пилонът на знамето.

Междувременно, макар забавянето на тима на Рибарите поради грешката на Лазаринов, с блестящото си показване във водата Йоанна съумя да стопи разликата във времето на двата тима.



На финалната права 20 секунди не доближиха на тима на Рибарите да вдигне първи флага на успеха. Жътварите развяха победоносно знамето, резервираха целостта на племето си и се завърнаха в Резиденцията.

С четвърта поредна загуба Рибарите отидоха на съвет, в който някои от играчите показаха ясно разочарованието си от представянето на Лазаринов. Своя глас против него дадоха Екатерина, Чудомир и Николай, само че вотът се изравни откакто Борислав, Лазаринов и Милен гласоподаваха против сервитьора и модел. Решаващият глас остана в ръцете на Йоанна, която избра

Николай да се изправи в борба за оцеляване против сестра й на следващия ден вечер.

Кой от двамата ще се завърне в племето и ще стане първият финалист във втори сезон на „ Игри на волята: България “?

Гледайте в петък от 21:00 ч. в „ Игри на волята: България” по
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР