ОФК Локомотив (Мездра) ще приеме ОФК Бдин 1923 (Видин) в

...
ОФК Локомотив (Мездра) ще приеме ОФК Бдин 1923 (Видин) в
Коментари Харесай

Локомотив /Мездра/ приема Бдин 1923 /Видин/ в поредната контрола от зимната си подготовка /снимки/

ОФК Локомотив (Мездра) ще одобри ОФК Бдин 1923 (Видин) в предпоследната контрола от своята зимна подготовка. Проверката е в събота, 5 февруари, от 13 часа на градския стадион в Мездра.
В класирането на полусезона в Северозападната Трета лига видинчани са на трето място с актив от 34 точки и голова разлика 37:11 (12 победи, 1 тъждество и 3 загуби - отнети 3 точки), а локомотивци са на 13-а позиция с 13 точки и голово съответствие 16:27 (3 победи, 4 равенства и 9 загуби). Двубоят сред двата тима за шампионата през есента в крайдунавския град приключи при резултат 3:1 за домакините.
В досегашните си три контроли „ железничарите “ записаха три победи на личен терен - против Левски (Чепинци) с 3:1 (голмайстори: Браиан Асенов, Валдемар Асенов, Светослав Бонев), против Дрено̀вец с 1:0 (Генади Петров) и против Ботев II (Враца) с 4:2 (Пламен Венелинов - 3, Антонио Йорданов).
Последната контрола на Локо (Мездра) е на 12 февруари с петия на полусезона в Югозападната Трета лига Чавдар (Етрополе) още веднъж вкъщи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР