ОФК "Бдин-1923" надигра и победи с 5:1 "Първа атомна"/Козлодуй/ в

...
ОФК "Бдин-1923" надигра и победи с 5:1 "Първа атомна"/Козлодуй/ в
Коментари Харесай

Бдин с впечатляваща победа на старта на първенството над Първа Атомна

ОФК "Бдин-1923 " надигра и победи с 5:1 "Първа атомна "/Козлодуй/ в мач от първи кръг на Северозападна трета лига, игран във Видин. Играчите на Борислав Борисов преобладаваха през целият мач и пропуснаха още 6-7 чисти благоприятни условия за гол. Още във 2- та минута Денис Николов бе изведен самичък против вратаря Върганов, който отрази удара му, само че при добавката Радослав Байчев означи за 1:0. Последваха куп пропуски пред вратата на гостите с цел да се стигне до 18- та минута когато Денис Николов още веднъж се озова самичък против Върганов и вкара за 2:0. Две минути по- късно след ъглов удар капитана на Бдинци, Ивайло Иванов означи за 3:0 с глава. До края на полувремето с тотална преса "Бдин " не даде никакъв късмет на гостите и единствено шанса и положителната игра на Върганов не разрешиха да паднат още голове.
Втората част стартира с по- умерено, като и горещото време поизцеди силите на играчите и на двата тима. Домакините стигнаха до четвърти гол в 59- та минута, когато Радослав Байчев бе изведен самичък против вратаря на гостите и невъзмутимо означи за 4:0. Гостите се добраха до почетно попадение в 65- та минута след прекрасен удар на Любен Вълков от ъгъла на огромният пеналт. В ответната офанзива обаче Денис Николов бе повален в наказателното поле и съдията Петър Иванов отсъди дузпа. Радослав Байчев бе прецизен за 5:1 и оформи хет- трика си в срещата. Последваха още пропуски пред вратата на гостите преди да прозвучи последният съдийски сигнал. В правилната среща основният арбитър Петър Иванов сподели единствено два жълти картона за рутинни нарушавания. 300 фенове изпратиха с овации играчите на "Бдин ".
"Доволен съм от играта и от старанието на момчетата ", разяснява след края на мача старши-треньорът на видинчани Борислав Борисов.
"В цялостен състав сме за първи път. В контролите или имаше хора на работа или отсъстваха заради различен ангажимент. Имах терзание дали ще се сработят, само че те се демонстрираха като експерти и го направиха. Добра игра против стабилен противник, като тима на Козлодуй. Можехме да вкараме още. Хубавото е, че сътворяваме състояние и осъществяваме част от тях. Това е значимо. Благодаря на момчетата за старанието в това горещо време. Играем мач за мач и гоним най- предно класиране ", добави той.
В идващия кръг "Бдин " още веднъж е хазаин, като приема "Вихър "/Николово/ на 19 август от 18.00 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР