Официално стартира изграждането на най-новия проект от портфолиото на -

...
Официално стартира изграждането на най-новия проект от портфолиото на -
Коментари Харесай

Нова жилищна сграда в кв. Овча Купел, до НБУ от Stonehard: цени от 790 €/кв.м

Официално започва построяването на най-новия план от портфолиото на - водачът в продажбите на ново строителство в столицата.

Строителната площадка бе открита на 12.11.2020 като на събитието участваха Никола Стоянов, създател и притежател на Stonehard, Яна Янчева, виновен съветник по продажбите, вложители, клиенти и сътрудници.



е ситуирана в кв. " Овча купел " 2, единствено на няколко минути пешком от нова метростанция, супермаркети, заведения за хранене, детски градини, учебни заведения и Нов български университет.

Цени от 790 €/кв.м (без ДДС)!

Оферта непосредствено от вложителя!

Без комисиона от купувача!

е дело на реномирана строително-инвестиционна компания с богат опит и голям брой сполучливо приключени комплекси в София и страната. Сградата е на 9 етажа с жилищна част, магазини, офиси и подземно равнище с гаражи и складови пространства.

предлага студиа и двустайни жилища като има опция за сливане на прилежащи жилища. При строителството са заложени само материали от най-голям клас - качествена алуминиева дограма, високотехнологични асансьори, етажни плочи с дебелина 20 см, осигуряващи висока шумо- и топлоизолация.

Изберете фамилен дом в спокоен и организиран столичен регион или инвестирайте парите си в жилище, което бързо и елементарно ще откри своя наемател, заради близостта си до Нов български университет!

Може да се възползвате от гъвкавите схеми на разплащане, а най-хубавите условия за ипотечно финансиране ще получите от кредитния център Super Credit.

За повече информация за постройката и запазване на жилище свържете се с Яна Янчева на 0988 170 902 или [email protected].

* материалът е възложен от Stonehard
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР