Официално станаха ясни имената на всички кметове на селата от

...
Официално станаха ясни имената на всички кметове на селата от
Коментари Харесай

Вижте кметовете на селата от Община Борован

Официално станаха ясни имената на всички кметове на селата от Община Борова. Протоколите са обработени на 100%, а от Общинската изборна комисия оповестиха кой сяда на кметския стол в Малорад, Добролево, Нивянин и Сираково.
За кмет на Малорад е определен Иво Иванов от МК “Съюз на демократичните сили ”. За него гласа си са дали 517 индивида /51.04%/, с което печели безапелационно. Втори остава Илия Влайчовски от „ Възраждане “. Той е срещнал поддръжка в лицето на 412 души /40.67%/. Трети остава Мартин Диловски от Българска социалистическа партия, за който са дали своят вот единствено 79 индивида /7.80%/.
На кметския стол на Добролево сяда Пепи Данчев. За претендента на Българска социалистическа партия са дали своят вот 52.78% от всички гласоподаватели, което прави 275 души. След него на второ място по получена поддръжка е другият претендент за кметското място в селото Детелин Кръстев от МК “Съюз на демократичните сили ”, за който са дали своят вот 233 индивида или 44.72% от гласоподавателите. 
Нивянин избра за собствен кмет още веднъж Николай Христов. Той е срещнал поддръжка в лицето на 256 индивида, което е 79.50% от общия брой дали своят вот през вчерашния ден. Опонентът му Кузман Кузманов от МК “Съюз на демократичните сили ” е с 62 получени гласа. За него поддръжката си са дали 19.25% от гласуващите.
Кмет на Сираково ще бъде Гриша Георгиев. Кандидатът на МК “Съюз на демократичните сили ” е получил 111 гласа /64.91%/. Неговият единствен конкурент бе Йорданка Петрова от ПП-ДБ. За нея поддръжката си са дали 55 индивида /32.16%/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР