Официално ще пуснем жалба срещу съдията на този мач и

...
Официално ще пуснем жалба срещу съдията на този мач и
Коментари Харесай

ЦСКА поиска Драгомир Драганов повече да не свири мачове на отбора

Официално ще пуснем тъжба против съдията на този мач и желая този човек повече да не свири мач на ЦСКА ".

Това сподели изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов след в събота вечер. След срещата домакините имаха искания към съдията Драгомир Драганов.

" Това през днешния ден беше просто неприемливо. Искам да поздравя нашия тим, тъй като 90 минути се бориха и търсиха успеха. Създадохме доста положения, играхме футбол, само че отново споделям, че формалната позиция на клуба е, че не желаеме този арбитър да свири повече мачове на ЦСКА ".

Филипов добави, че клубът има искания за неотсъдена дузпа, като Драганов гледа ситуацията на повтаряне.

" Много обстановки имаше в мача, които ще се прегледат и ще се извадят. Имаше доста ненужни спирания на играта и имаше очевадна дузпа за нарушаване против Брадли де Нойер, която не беше дадена. Не мога да се сетя за друга обстановка, в която съдията е извикан да преразгледа обстановката, VAR видя дузпата, стадионът целия е видял дузпата и единствено основният арбитър не видя дузпата ".

В края на мача централният бранител Юрген Матей пропусна дузпа, като уцели страничния дирек.



След самия мач пък капитанът на гостите от Пловдив Димитър Илиев напомни. Тогава алените вкараха, когато противниците желаеха топката да бъде извадена, а Матей извърши тъч.

" Късметът ни се усмихна, а може би има и Господ. След това, което направи Матай в предходния кръг, има карма. Когато спечелиш по подобен метод, виждаме, че в идващия мач Господ ти го връща ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР