Официално събитие по повод 65-годишния юбилей на Български спортен тотализатор

...
Официално събитие по повод 65-годишния юбилей на Български спортен тотализатор
Коментари Харесай

С тържествена церемония бе отбелязан 65-годишният юбилей на Български спортен тотализатор

Официално събитие във връзка 65-годишния празник на Български състезателен тотализатор събра на едно място олимпийски, европейски, международни първенци, някогашни и сегашни треньори.

С наличието си почитание към институцията засвидетелстваха представители на Министерски съвет, депутати от разнообразни парламентарни групи, деятели от спортните федерации и доста звезди.

По време на откриването на празника, изпълнителният шеф на Български състезателен тотализатор – Александър Тодоров, съобщи, че главните цели на новото управление се показват в присъединението на държавното дружество към групата лотарии, организиращи лотарийната игра „ Евроджакпот”, инициирането на промени в Закона за хазарта, както и доста увеличение на броя на тото пунктовете.

„ Живеем във времена на промени, които изискват специалисти, корав темперамент, отговорност и морални хора. Сега, повече от всеки път, Българският състезателен тотализатор би трябвало да бъде мощен – на такава институция ѝ отива да бъде водач на пазара “, разясни Тодоров.

Водещи на тържественото мероприятие бяха лицата на Спорт ТОТО – Деян Славчев – Део и Марина Кискинова.

Министърът на младежта и спорта – Радостин Василев, акцентира, че „ тази година ще бъде годината на промените “. В речта си той означи, че следва да бъдат направени редица модернизации, с помощта на които се цели увеличение облагата на сдружението, по този начин нужна за подпомагането на българския спорт и просвета.

Гостите на церемонията връчиха на управлението на държавния
хазартен оператор плакети, приветствени адреси и тематични дарове.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР