Официално Пипа Мидълтън не може да се счита за част

...
Официално Пипа Мидълтън не може да се счита за част
Коментари Харесай

Ще се сдобие ли с кралска титла Пипа Мидълтън?

Официално Пипа Мидълтън не може да се смята за част от кралското семейство. Но пък постоянно съумява да бъде в центъра на вниманието при всички публични събития. Блесна даже и на сватбата на сестра си Кейт с роклята на Александър Маккуин, а сватбата й с Джеймс Матюс си имаше своя кралски отенък.

Напоследък от ден на ден се ускоряват слуховете, че Пипа може да получи лична купа. В края на краищата, в случай че една американка актриса - Меган Маркъл, може да стане британска херцогиня, за какво сходен успех да не изживее и една английска световна лъвица и публицист?

През 2008 година тъстът на Пипа, Дейвид Матюс, купи парцела на Глен Африк от 10 000 акра в шотландските планини и автоматизирано получи купата "Лорд ". Джеймс - който е най-големият наследник, ще я получи като завещание. А с него и брачната половинка му Пипа.

Дейвид Матюс обаче не е елементарен лорд. Той купи земята за комерсиална приложимост. Като деятелен предприемач, той в последна сметка може да продаде земята, вместо да я съобщи на сина си.

Освен това практиката да се назовава брачната половинка на лорда - лейди, съвсем изчезва след 18 век. Съпругата нормално носи цялостното име на брачна половинка си - госпожа Джеймс Матюс.

Може би херцогинята на Кеймбридж - Кейт Мидълтън, ще би трябвало да покаже, че е най-хубавата сестра на света и да приказва с кралицата, с цел да даде на Пипа същинска купа. Не е ли това съвършен подарък за раждането на бебето на Пипа?

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР