Официално отмениха международният приятелски турнир International Champions Cup. По този

...
Официално отмениха международният приятелски турнир International Champions Cup. По този
Коментари Харесай

Отмениха и International Champions Cup

Официално анулираха интернационалният другарски шампионат International Champions Cup. По този метод няма да има Ел Класико през лятото в Съединени американски щати.

Надпреварата, която към този момент анулира няколко мача, разгласи през днешния ден анулирането на шампионата.

Това стана следващото спортно събитие, което бе анулирано поради пандемията породена от короанвируса. В случая това е мероприятие от другарски мачове, само че събиращо в себе си най-хубавите тимове на планетата.

Съобщението бе оповестено от уредниците в една от обществените мрежи. Това е подбудено и от обстоятелството, че огромна част от шампионати може би ще употребяват летните месеци, с цел да завършат шампионатите си.

Още през февруари някои от мачовете от шампионата бяха анулирани поради разпространяването на ковид в Китай и Сингапур. Сега пристигна и потвърждението за анулацията на цялата конкуренция поради рецесията в Съединени американски щати.

„ Здравето на футболистите, треньорите, почитателите и всички участващи постоянно е преди всичко. Липсата на изясненост за това какъв брой огромно обществено разстояние ще е належащо, за това по кое време ше бъдат отстранени рестриктивните мерки и по отношение на интернационалният футболен календар, с опция, че европейските лиги ще се играят през август, значи, че шампионатът това лято е неосъществим “, написаха в изказването си уредниците.

An update on the Men’s 2020 Tournament. pic.twitter.com/eb8PaSaPGs
— International Champions Cup (@IntChampionsCup) April 10, 2020
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР