Официално настъпи сезонът на ретроградните движения, приятели. До началото на

...
Официално настъпи сезонът на ретроградните движения, приятели. До началото на
Коментари Харесай

Ретрограден Меркурий: Ето как ще се отрази на вашата зодия

Официално настъпи сезонът на ретроградните придвижвания, другари. До началото на септември Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон ще бъдат в разгара на годишните си ретроградни придвижвания. Но на 9 септември галактическата горещина ще се увеличи доста, защото тогава Меркурий ще се причисли към тази лунна бригада. Ретроградните интервали на Меркурий са най-известните от всички планети, защото провокират обърквания в връзката, времето, графика, пътуванията и други Този път ни чака меркуриански безпорядък до 2 октомври, тъй че ще желаете да знаете по какъв начин ретроградният Меркурий през септември 2022 година ще се отрази на вашия зодиакален знак.

Меркурий е планетата на логистиката и информацията и през септември и октомври ще премине през два разнообразни зодиакални знака - обществения въздушен знак Везни и прагматичния земен знак Дева. Започва обръщането си във Везни на 9 септември, където ще се върти обратно през първите две седмици от ретроградността. Везните са знакът, който ръководи партньорствата, договорите и като цяло чувството за равновесие, тъй че може да се окаже, че в любовния ни живот може да се появят остарели проблеми с връзките или юридическите договаряния да се окажат в стресиращи спънки. Важно е през този интервал да бъдете извънредно дипломатични в общуването, с цел да избегнете недоразумения и да се опитате да намерите междинна позиция.

На 23 септември Меркурий ще навлезе още веднъж в Дева, където ще прекара остатъка от ретроградния интервал. Девата е един от зодиакалните знаци, ръководени от Меркурий, и се свързва с рутината, организацията и планирането. Въпреки това последната седмица и половина от ретроградния интервал може да докара до всевъзможни обърквания и забавяния, които ще създадат ръководството на времето ни извънредно неприятно. Оставяйте в допълнение място в календара си, с цел да се придвижвате от едно място на друго, и проверявайте два пъти датите и часовете на всичките си срещи, с цел да сте сигурни, че не сте не запомнили някоя значима детайлност.

Никой не е освободен от зашеметяващото влияние на ретроградния Меркурий, по тази причина прочетете нататък, с цел да разберете по какъв начин ще се оправи вашият зодиакален знак.
Овен
Тази назадничавост се отразява както на графика ви, по този начин и на партньорствата ви, Овни, тъй че вместо да бъдете всекидневно импулсивни, може би ще е добре да спрете и да помислите, преди да предприемете стъпки. През първата половина на ретроградното придвижване евентуално ще се появят нерешени проблеми във взаимоотношенията, тъй че подхождайте към тези деликатни диалози със състрадание. След това може да се окаже, че е мъчно да намерите своя темп във връзка с времето, тъй че внимавайте да не си извършите двойна резервация за вечеря и да изпаднете в усложнение.
Телец
По време на тази ретроградна фаза графикът ви се прекатурва, Телци, тъй че се откажете от упоритите си пристрастености към закрепените знаци и си осигурете малко повече еластичност във връзка с времето и равнището на работливост. Използвайте това като опция да преразгледате рутината си и да се освободите от всички отговорности, които към този момент не ви служат. Ретроградните придвижвания са известни и с това, че изваждат някогашните ви другари на показ, тъй че отстоявайте позициите си, в случай че се появи фантом от предишното ви, който моли за втори късмет.
Близнаци
Сега, Близнаци, на повърхността може да изплува остарял багаж от запознанства. Тази наслойка от открита драма може в действителност да ви затрудни. Но това, че не се движите напред, не значи, че не постигате прогрес. Използвайте това като опция да се свържете с искрите от предишното и да се справите с незавършените си каузи, с цел да можете да продължите напред с място за свежо ентусиазъм.
Рак
Рак, евентуално ще бъдете погълнати от носталгията по време на тази ретроградна фаза, тъй че не се изненадвайте, в случай че се окаже, че плувате по алеята на спомените или се връщате към минали диалози с близки хора. Въпреки това се постарайте да не позволявате на главозамайването ви да пречи на ясната връзка. Положете старания да бъдете откровени с хората, с които живеете и поддържате връзка всекидневно. Пасивно-агресивното държание единствено ще направи нещата по-напрегнати.
Лъв
При тази назадничавост общественият ви живот може да пострада, Лъвове, защото информационните спорове и логистичните неточности могат да затруднят реализирането на съответни проекти. Възможни са объркващи диалози, проблеми с електронната поща и неправилни калкулации на паричните средства, а общуването със света може да се окаже главоболие. Вместо да бързате със листата си със задания или да се мъчите да наваксате с кореспонденцията, поемете надълбоко въздух и просто правете по едно нещо едновременно.
Дева
Меркурий е вашата ръководеща планета, тъй че може да се окаже, че усетът ви към детайлите е малко по-неясен от нормално - изключително през втората половина на ретроградния интервал, когато Меркурий навлиза във вашия знак. Макар че нормално се справяте отлично с логистиката, избягвайте да вършиме огромни покупки в този момент, защото в последна сметка може да се окаже, че нещата не са такива, каквито сте ги мислили. Вместо това използвайте това време, с цел да преразгледате навиците си за харчене и да прецените в какво си коства да инвестирате за в бъдеще.
Везни
С противоположното придвижване на Меркурий през вашия знак, Везни, може да се окаже мъчно да изразявате себе си и мнението си, без да се чувствате неразбрани. Въпреки това е най-добре да избягвате прекомерното мислене и да престанете да се притеснявате толкоз доста за това какво другите хора могат да мислят за вас. Да бъдеш същински себе си значи, че не можеш да се харесаш на всички от самото начало, и това е обикновено. Възползвайте се от чаровните си и дипломатични умения за другарство с хора, с цел да се справите с лекост в деликатни обществени обстановки.
Скорпион
Като сензитивен воден знак за вас нормално е елементарно да се свържете с ефирната мъдрост на висшата си същина, Скорпиони. Но по време на тази ретроградна фаза може да се окаже мъчно да интерпретирате ясно обстановката, в която се намирате. Вместо да бързате с изводите, това е интервал, в който би трябвало да седнете с възприятията си и да ги оставите да кипнат, защото яснотата ще пристигна с времето. Освен това през последните седмици на ретроградното придвижване може да зародят другарски драми. Ако се появят различия, не е проблем да се извините и да ги оставите зад тила си.
Стрелец
Това ретроградно придвижване минава през секторите на вашата карта, свързани със обществените групи и кариерата, Стрелец, което значи, че поддържането на постоянна връзка е от огромно значение. Това е добър миг да се пазите от злословия на работното място или другарски драми и да държите устните си затворени. Бъдете сдържани и търпеливи, когато отговаряте на служебни имейли или групови диалози, защото ще е прекомерно елементарно да пропуснете значима информация и да стигнете до неточни изводи.
Козирог
В изискванията на назадничавост в професионалния ви живот, Козирог, в този момент е добър миг да прекратите всевъзможни нови работни инициативи и да се концентрирайте върху преоценка на това, което към този момент имате. Това може да е добър миг да се върнете към минали планове или да решите остарял проблем, като приемете нова позиция. Все отново внимавайте да поставяте точки, когато става въпрос за някакви кариерни стъпки, защото е по-вероятно да се сблъскаме с недоразумения или да допуснем неточности, които да доведат до закъснение.
Водолей
Ако планирате пътувания в края на лятото, Водолеи, имайте поради, че ретроградният Меркурий може да обърка проектите ви за пътешестване, тъй че е добре да оставите доста място в маршрута си за възможни закъснения. Ако оставате покрай дома си, в този момент е добър миг да се върнете към предходни ползи или да преследвате някои остарели пристрастености. Независимо дали става въпрос за незавършена книга от рафта ви или за незавършени каузи с някой, който обичате, може да спечелите доста, в случай че погледнете на предишното с нова вероятност.
Риби
Риби, по време на тази ретроградна фаза границите може да се размият и диалозите да станат объркващи, което може да ви затрудни да се ориентирате в комплицираните взаимоотношения, които са най-близки до сърцето ви. Старите рани може да се отворят още веднъж, а сензитивните мемоари да се задействат, и въпреки че това може да сътвори опция за излекуване, може да е и време да се упражнявате да поставяте по-силни граници и да се дистанцирате от обстановки, които към този момент не са в сходство с вашите стремежи. Следвайте интуицията си.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР