Официално бе представен изцяло електрическият Peugeot e-208. Обновеният хечбек е

...
Официално бе представен изцяло електрическият Peugeot e-208. Обновеният хечбек е
Коментари Харесай

Представиха е обновения електрически хечбек Peugeot e-208 с пробег от 400 км

Официално бе показан напълно електрическият Peugeot e-208. Обновеният хечбек е станал по-мощен благодарение на нов мотор и има повишен пробег. Той ще бъде пуснат в продажба в Европа през идната година, а цената му на дребно ще бъде оповестена по-късно.
Peugeot e-208 е оборудван със същия електрически задвижващ елемент, който преди този момент беше употребен в Peugeot e-308. За сметка на това производителите съумяват да усилят мощността от 136 конски сили в модела от предходното потомство до 156 конски сили. Освен това разработчиците са оптимизирали разхода на сила, с помощта на което пробегът е повишен с 10,5% (38 км) до 400 км.

 

Peugeot e-208 ще се предлага във версии със общоприетоо еднофазно зарядно устройство с мощ 7,4 kW и трифазно зарядно устройство с мощ 11 kW. Той поддържа технология за бързо зареждане, която разрешава зареждане от 100kW станция от 20% до 80% за по-малко от 25 минути. Налични са три режима на шофиране (икономичен, естествен и спортен) за увеличение на пробега или мощността. Активирането на опцията Brake (Спиране) задейства технологията за възобновяване на силата, която усилва забавянето при разпределяне на педала на газта.
 


Производителят показва, че новото Peugeot e-208 има съвременен външен тип и съчетава най-новото съоръжение и технологии. От лансирането на първата версия на новия хечбек са продадени към 110 000 бройки, което демонстрира огромен интерес към модела. Цената на новия модел ще бъде оповестена по-близо до началото на продажбите на дребно.
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР