Официалният вносител на Peugeot, Citroen, DS Automobiles и Opel разширява

...
Официалният вносител на Peugeot, Citroen, DS Automobiles и Opel разширява
Коментари Харесай

Официалният вносител на Peugeot и Citroen разширява портфолиото си с още автомобилни марки

Официалният вносител на Peugeot, Citroen, DS Automobiles и Opel уголемява портфолиото си с още автомобилни марки.

Чрез дъщерното си сдружение SFA Automotive„ София Франс Ауто “ към този момент е формален вносител за страната на още четири автомобилни а производителя Stellantis – Abarth, Alfa Romeo, Jeep и Fiat.

От 1 ноември компанията поема продажбата и разпространяването на нови коли, а от 1 декември и гаранционното обслужване за тях, както и дистрибуцията на истински аварийни елементи, където ще бъдат добавени и тези на Dodge и Ram.

Сред целите на SFA Automotive ще бъде развиването на комерсиалната и сервизна мрежа за новоприсъединените марки в България и повишението на продажбите им на районния пазар.

Основателят на „ София Франс Ауто “ и основен изпълнителен шеф Стоян Желев споделя, че за 30 години опит в промишлеността, компанията е съумяла да завоюва доверието на производителя Stellantis и че към този момент съставляват осем негови марки

„ През последните години следим по какъв начин от ден на ден се трансформира усещането на лидера към автомобила и той избира високотехнологично, съвременно и екологично транспортно средство, което доставя прелестно прекарване, уют и комфорт на пътя. Ето за какво пред нас стои предизвикването да продължим да предлагаме качествени артикули и услуги в унисон с потребителските упования, като по едно и също време с това следваме амбициозния проект на Stellantis за електрифициране на цялата гама коли и способстваме за обновяването на българския автопарк с по-екологични транспортни средства “, споделя Желев.

„ Витоша Ауто “ ще продължи своята активност като дилър и оторизиран сервиз на Abarth, Alfa Romeo, Jeep и Fiat за София.

SFA е формален вносител на Peugeot, Citroen, DS Automobiles и Opel, а в този момент и на Abarth, Alfa Romeo, Jeep и Fiat.

Оторизиран дилър е на пикапите Isuzu за България.

В автомобилната група влизат: „ Ауто Бавария “ – най-големият дилър на BMW, MINI и BMW Motorrad у нас, както и „ Италия Моторс “.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР