Официалният представител на руското министерство на външните работи Мария Захарова

...
Официалният представител на руското министерство на външните работи Мария Захарова
Коментари Харесай

Захарова се присмя на изявление на Белия дом за работата на Байдън с цитат от приказката за  Федот Стрелеца

Официалният представител на съветското министерство на външните работи Мария Захарова разяснява отговора на прессекретаря на Белия дом на молба да опише какво прави американският водач Джо Байдън, оповестява вестник.

Администрацията на Съединени американски щати отговори, че президентът " е доста ангажиран с проблемите на американския народ ".

„ Сутрин намазвам сандвич -

Веднага си мисля: а по какъв начин е народът?

И хайверът не желае да влезе в гърлото,

И компотът не се излива в устата! “, разяснява Захарова.

По-рано Захарова, разяснявайки апела на ръководителя на европейската дипломация Жозеп Борел да се изчака резултатът от антируските ограничавания, сподели, че жителите на страните от Европейски Съюз незабавно са усетили резултата от глобите против Русия.

Преди това представителят на съветското външно министерство съобщи, че признанието на някогашния консултант по националната сигурност на Съединени американски щати Джон Болтън за присъединяване в организирането на държавен прелом в други страни заслужава обособена реакция и спомагателен разбор. Според нея в предишното публични представители на Съединени американски щати са твърдели, че поддържат " демократичните сили " в избрани страни. Изявлението на Болтън би трябвало да бъде оценено и да се откри къде тъкмо по света Съединени американски щати са възнамерявали държавен прелом, акцентира Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР